diumenge, 30 d’agost del 2015

I Trobada de Gegants i Cabuts de Moncofa



Gran vesprada la que vàrem passat ahir al Grau de Moncofa, i tot un èxit en el debut de la colla de Moncofa en les trobades geganteres. I és que ahir tocava anar a Moncofa, tot un plaer per a la nostra agrupació perquè és una colla que hem vist com es gestava, com naixia i que hem seguit de primera mà com començava a caminar. La I Trobada de Gegants i Cabuts de Moncofa ha tingut la presència de les colles d'Alcoi, Almassora, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, la Vall d'Uixó i els amfitrions de Moncofa.

En una vesprada de molta calor, vàrem plantar ben prop de la mar i tot seguit portàvem els gegants fins a la plaça on tindria lloc l'actuació de Pep Gimeno "Botifarra". Plaça plena de gom a gom... tot un èxit. La jornada va continuar amb la desfilada dels gegants i cabuts, el ball de cada colla i el ball conjunt de tots i va acabar amb el sopar de germanor entre totes les colles. Esperem poder tornar ben prompte i repetir l'experiència.

Fotos:
https://goo.gl/photos/5j5uYHXtNVFBTn4G7

dilluns, 24 d’agost del 2015

Pregó de Festes d'Alcalà de Xivert



Ahir diumenge 23 d'agost vàrem tornar a Alcalà de Xivert, a participar en el pregó d'inici de festes i trobada de gegants i cabuts, amb les figures de Benicàssim, Borriana, Vinaròs i els amfitrions d'Alcalà, on també participaren grups de danses, dolçainers i tabaleters, xancuts i altres moldalitats d'animació de carrer.

Fotos:
https://goo.gl/photos/FMbRw91Rn7ZsiGfr9

dimarts, 4 d’agost del 2015

XXV Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló



Dissabte 1 d'agost vàrem participar a la XXV Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló, amb els nostres gegants Blai i Mercé i els gegantons Centet i Quiquet, en una gran trobada amb una vintena de colles valencianes, catalanes i aragoneses, com les d'Alcalà de Xivert, Alcanar, l'Alcora, Almassora, Amposta, Benicarló (Feres de l'Estel del Collet), Benicàssim, Barcelona (Gegants del Pi), Borriana, Castelló de la Plana (Dansants del Corpus i Botafocs), Falset, Gandia, Ontinyent, Tronchón, Sant Carles de la Ràpita, Sant Rafel, Ulldecona, Vila-real, Vinaròs i els amfitrions, la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló.

Els actes varen començar a les 17:30 amb la plantada de les figures, seguida del lliurament de recordatoris i la cercavila fins a la plaça de la Constitució, on va tindre lloc el bateig dels cabuts, un homenatge al gran músic Paco Albiol i el ball final de tots els gegants i cabuts presents.

Fotos:
https://goo.gl/photos/6dpneZp8PewLF5tm8