diumenge, 2 de juliol del 2017

XXVII Trobada de Nanos i Gegants de Vinaròs



Ahir vàrem anara a Vinaròs a la seua XXVII Trobada de Nanos i Gegants, en un dia amb molt d'aire, i on vàrem coincidir amb les colles de l'Alcora, Benicarló, Benicàssim, Horta de Sant Joan, l'Hospitalet de l'Infant, Sogorb, Tivissa, Torrejón de Ardoz, Valls, i els amfitrions de Vinaròs.

La nostra arribada a Vinaròs va ser un poc abans de migdia i, després del muntatge dels gegants, els vàrem deixar plantats al passeig marítim amb sacs d'arena per a que no caigueren del vent, però per estar més tranquils a l'hora de dinar els gegants es varen quedar plantats dins de la carpa.

A les 7 començava la cercavila, amb molt d'aire al passeig marítim, però que va amainar molt en quant vàrem entrar pels carrers de Vinaròs, amb moltíssima gent mirant la desfilada, tant del poble com turistes. En tornar a vora mar, vàrem poder tornar a notar el fastidiós airet, sort que ja només quedava el ball conjunt de tots els gegants i cabuts, que es va fer amb més precaucioó i amb el qual es va donar per finalitzada esta magnífica trobada.

Fotos:
https://goo.gl/photos/R2qei6VBTvzaExad6